• Darnózseli Község Weboldala


Megújult weboldal

Amint látható, a weboldal teljesen új dizájnt kapott. Ideje is volt, hiszen az előző honlap 11 évig üzemelt, mára azonban a tartalmi elemek feltöltése, illetve a kinézet mobil-eszközökön történő böngészése meglehetősen körülményessé vált.


Az új kinézet legfontosabb tulajdonsága, hogy tabletre és mobiltelefonra is optimalizálták, így a modern "kütyükön" is tökéletesen lehet böngészni. A tartalom is jelentősen változott; a sok felesleges menüpont helyett ésszerűvé és átláthatóvá terveztük a menürendszert. Így mind a község lakói, mind az ide látogatók egyszerűen megtalálják benne a számukra érdekes információkat. Fontos tudni, hogy a Széchenyi 2020 program keretében Darnózseli, Halászi, Dunaremete és Kisbodak települések támogatást kapnak olyan kulturális események, programok, fórumok, előadások, kiállítások, események szervezése, lebonyolítása, amelyek közelebb hozzák a térségi kultúrát a fiatalok számára. A pályázatnak köszönhetően  Darnószeli (és társközségei), valamint Halászi község által szervezett mindennemű rendezvényt kiemelten hirdetni kell a weboldalakon. Emiatt kapott az oldal egy Széchenyi 2020 menüpontot, ahol részletes rendezvénynaptár, illetve meghívók és a pályázattal kapcsolatos információk szerepelnek.


Emellett a Hírek szekció értesíti a falubelieket az önkormányzat által közölt információkról, a faluban és környékén megrendezésre kerülő programokról, eseményekről. A régi információk automatikusan archiválódnak, de, a későbbiekben visszakereshetőek lesznek.

Közigazgatásilag kiemelt fontosságú, hogy a község és a lakosság ügyeit érintő mindennemű dokumentum elérhető legyen elektronikus formában. Ezeket a Hivatal - Dokumentumok szekcióban lehet megtalálni.

A weboldal tehát szépen megújult, a tartalom pedig folyamatosan napra kész lesz, így érdemes lesz rendszeresen böngészni, hiszen a facebook-on nincs fent minden, de itt fent lesz, garantáljuk!Vissza


Programok, események


AKTUÁLIS HÍREK